Menu
Call to order 0049 555 333 222
Vind
onze producten
Kies Provincie/Regio & Stad/Plaats dat u geïnteresseerd bent & vind waar onze producten beschikbaar zijn.


The Green Kitchen

The Green Kitchen

Welkom bij "The Green Kitchen":
"the place to be" in Wageningen voor lekker vegetarisch eten.

Onze missie is om u te laten ervaren dat vegetarisch eten lekker & gezond is. Wij gebruiken zo veel mogelijk verse, lokale & biologische producten & maken hiermee kleurrijke, gezonde & lekkere gerechten. Van huisgemaakte quiche, sandwich met tempeh & kimchi tot een griekse yoghurt cheesecake: "good food for a good mood!" U bent van harte welkom om te komen genieten van een vegetarisch ontbijt, lunch of diner. Liever meenemen? Meenemen of laten cateren kan uiteraard ook!

Lees Meer

Vind in Kaart


Contact

Adres: Junusstraat 45-47

Telefoon: 0655701200 Telefoon: 0655701200

email: [email protected]

Link naar website

Griekse Natuurwinkel Amersfoort

Griekse Natuurwinkel Amersfoort

Lees Meer

Vind in Kaart


Contact

Adres: Noordewierweg 139, 3812DD

Telefoon: 0332454545 Telefoon: 0332454545

email: [email protected]

Link naar website

Gyros Amersfoort

Gyros Amersfoort

Gyros Amersfoort is een Griekse specialiteitenzaak waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat!

Er wordt bij Gyros Amersfoort uitsluitend gewerkt met verse producten & ingrediënten, ons motto is dan ook: "Gyros Amersfoort, gezond & licht verteerbaar!" Wij verzorgen catering voor zowel bedrijven als particulieren. U kunt uw maaltijden komen afhalen, laten bezorgen of de sfeer komen proeven bij ons in de zaak & genieten van onze open keuken!

Lees Meer

Vind in Kaart


Contact

Adres: Noordewierweg 139

Telefoon: 0332454545 Telefoon: 0332454545

email: [email protected]

Link naar website

Heroes of Taste

Heroes of Taste

Heroes of Taste - promotie & verkoop van echte streekproducten!

Lees Meer

Vind in Kaart


Contact

Adres: Junusstraat 27

Telefoon: 06 44466690 Telefoon: 06 44466690

email: [email protected]

Link naar website

DeliGriek

DeliGriek

De "DeliGriek" is het bedrijf van Vasilis Alafakis. Na jarenlang bedrijfsleider te zijn geweest van het grootste Griekse restaurant in Rotterdam was het tijd voor een nieuwe uitdaging. Niet het zoveelste traditionele Griekse restaurant, maar het naar Rotterdam brengen van het echte Griekenland.

Griekse producten & gerechten voor thuis of om in de "DeliGriek" van te genieten. De "Deligriek" is daarmee Rotterdams eerste Griekse delicatessen & traiterie. Om zoveel mogelijk mensen te laten genieten van Griekenland is ook catering onderdeel van het concept. Het uitgangspunt is het aanbieden goede, natuurlijke producten. Daarom is bijvoorbeeld gekozen voor producten van "greek foodtales" & beschikt de "DeliGriek" over een eigen keuken om verse gerechten te bereiden.

Vasilis wil er zijn voor Grieken die producten & gerechten uit Griekenland missen, maar zeker ook voor al die anderen die Griekenland kennen als het mooie vakantieland met lekker eten en drinken & daar ook in Nederland van willen genieten.

Lees Meer

Vind in Kaart


Contact

Adres: Pannekoekstraat 58A, 3011LJ

Telefoon: 0102363748 Telefoon: 0102363748

email: [email protected]

Link naar website

Filo Filo

Filo Filo

Zin in een lekker bakje  koffie, met een heerlijke Griekse bladerdeeg specialiteit?
Kom dan langs bij "Filo-Filo".

Bij "Filo-Filo" zijn we dagelijks geopend om deze Griekse specialiteit met u de delen. "Filo-Filo" beschikt over een aantal zitplaatsen waar u gezellig uw Bougatsa kunt opeten & uw bakje koffie op kunt drinken. Mocht u ooit in Griekenland zijn geweest vinden wij het erg leuk om met u daar over te spreken & herinneringen op te halen. Wij hebben de lekkerste koffie’s, freddo’s, frappe’s van Rotterdam. Ook kunt u onze specialiteiten afhalen om deze op een andere locatie op te eten, met vrienden/collega’s of tijdens gelegenheden zoals verjaardagen of bedrijfsevenementen. Bougatsa is de perfecte lekkernij voor op tafel.

Lees Meer

Vind in Kaart


Contact

Adres: Nieuwe Binnenweg 230A, 3021GN

Telefoon: 0107865794 Telefoon: 0107865794

email: [email protected]

Link naar website

Elliniko - the all day Greek

Elliniko - the all day Greek

De broers Yiannis & Dimitris Ikonomou, beiden geboren & getogen in het dorp Ichalia op het Griekse vaste land, zijn opgegroeid in de Ho.Re.Ca. Al van jongs af aan hielpen zij mee in het restaurant van hun ouders, waar zij zich de traditionele Griekse keuken eigen hebben gemaakt. Maar als lid van een familie van restaurateurs, bestond al snel de ambitie een eigen zaak op te starten. Op 13 februari 2003 hebben zij Grieks restaurant Palladion geopend aan de Koningin Wilhelminahaven in Vlaardingen. Al voordat de bouw van de Markthal Rotterdam startte, begon het te kriebelen bij de broers: Wat zou het geweldig zijn om in hét foodwalhalla van Nederland een tweede zaak te starten.

"Elliniko" betekent niets anders dan “Grieks”. Met "Elliniko – the all day Greek" is een nieuw, uniek concept geboren met een missie: Rotterdammers & bezoekers aan de havenstad meenemen naar het moderne & eigentijdse Griekenland, waarbij de invloeden van de authentieke Griekse keuken duidelijk merkbaar blijven. "Elliniko" biedt zowel streetfood als een restaurantgedeelte. Het streetfoodassortiment bestaat uit onder andere pita gyros, sandwiches & salades, Grieks gebak, yoghurts & crêpes. Deze kunnen ter plekke worden genuttigd of worden ingepakt voor thuis of onderweg.

Lees Meer

Vind in Kaart


Contact

Adres: Grotemarkt 184, 3011PA

Telefoon: 0107410099 Telefoon: 0107410099

email: [email protected]

Link naar website

p__d Deli Pies & Coffee Co

p__d Deli Pies & Coffee Co

WELCOME TO P_D DELI PIES & COFFEE CO,

& welcome to my story. I am newly located on the Haarlemmerstraat, 3 in Leiden. My owners, Christianna & Akis, are from Larissa in Greece & fell in love with Leiden after visiting it for the first time in the summer of 2016. They decided to move to Leiden with their two children & start a new adventure. In the meantime, they still manage two other stores in Greece. p_d Deli Pies & Coffee Co opened on the 31st of March 2017.

Akis has designed the entire shop, keeping the original walls from the former owners but added modern touches.

I don’t only sell retail products in my home, but also freshly baked pies & amazing coffee. Besides pies & coffee, I make fresh tzatziki & even have fresh cookies waiting for you to taste. Have you ever heard of Freddo Espresso/Cappuccino? It is an iced coffee made with a traditional Greek recipe.

I love meeting new people & I love cooking for them even more. My home is your home & everybody who comes in will be treated as family.

Join me?

Lees Meer

Vind in Kaart


Contact

Adres: Haarlemmerstraat 3, 2312DJ

Telefoon: 0713645271 Telefoon: 0713645271

email: [email protected]

Link naar website

De Griekse Olijf

De Griekse Olijf

"De Griekse Olijf" brengt op verschillende manieren Griekse lekkernijen naar de randstad. We verzorgen catering, zijn op verschillende plekken te vinden met onze foodtruck & bezorgen zelfs speciale Griekse producten thuis.

Lees Meer

Vind in Kaart


Contact

Adres: Bakemastraat 97K

Telefoon: 0613892689 Telefoon: 0613892689

email: [email protected]

Link naar website

Restaurant ELEA

Restaurant ELEA

"Elea" (Oud-Grieks voor "olijf") is de term die de Griekse filosofen ooit gebruikten voor vernieuwing, vrijheid & uitdaging. Dit sluit naadloos aan bij de moderne & innovatieve kookstijl van Takis Panagakis. De chef-kok kijkt graag voorbij de klassieke gerechten & zorgt voor vernieuwing in de keuken met bijzondere gerechten met subtiele Griekse invloeden.

Takis is geboren & getogen in Griekenland, waar hij leerde koken met pure smaken & kraakverse producten. Zijn geboorteland is een inspiratiebron voor restaurant "Elea"; de Griekse achtergrond komt subtiel terug in de inrichting, de gerechten & de wijnkaart. 

Takis: "Elea is een reflectie van mijn afkomst & een knipoog naar de toekomst; een plek om smaken te ontdekken & verrast te worden. Ik wil mijn kennis, achtergrond & visie met onze gasten delen & hen iets nieuws laten beleven."

De Griekse warmte wordt weerspiegeld in de ontspannen sfeer die Elea rijk is, met vriendelijke, vakkundige bediening & persoonlijke service.

Lees Meer

Vind in Kaart


Contact

Adres: Herenstraat 83-85

Telefoon: 0702143860 Telefoon: 0702143860

email: [email protected]

Link naar website

De Vegetarische Slager

De Vegetarische Slager

Jaap Korteweg is 9e generatie boer & founding father van "De Vegetarische Slager". Hoe besluit iemand die is opgegroeid op een boerderij tussen de koeien op het Nederlandse platteland om Vegetarische Slager te worden? Toen de varkenspest & de gekke koeien-ziekte Nederland in de ban hielden werd Jaap gevraagd of zijn koelhuizen konden dienen als opslagplek voor tienduizenden kadavers.
Na het aanschouwen van deze ramp overwoog Jaap zelf runderen te gaan houden, op een biologische & diervriendelijke manier. Dit idee ging hem goed af, tot de dag dat de runderen naar de slacht zouden moeten.

Hij besloot vanaf dat moment vegetariër te worden. Maar hij miste de smaak van vlees zo, dat hij met zichzelf de afspraak maakte dat hij alleen vlees buiten de deur mocht eten met als gevolg dat hij steeds vaker uit eten ging.

Voor hem werd duidelijk dat hij op zoek moest gaan naar iets dat zijn verlangen naar vlees kon vervullen, zonder dat er dieren aan te pas zouden komen. Na een zoektocht van tien jaar ontwikkelde & vond Jaap innovatieve vleesvervangers met een spectaculaire bite & structuur. Met topkoks gaf hij de producten de smaak & beleving van echt vlees. Daarnaast zag hij zelf veel potentieel in de eiwitrijke & biologische lupine van Nederlandse grond. Samen met conceptmaker Niko Koffeman, chef kok Paul Bom & een toegewijd team werkt hij aan een grote omslag van dierlijk naar plantaardig vlees. Hun grote ideaal is om vleesliefhebbers te laten beleven dat ze helemaal niets hoeven te missen als ze het vlees één of meer dagen achterwege laten. De ambitie is de grootste slager ter wereld te worden, op korte termijn.

Lees Meer

Vind in Kaart


Contact

Adres: Spui 167A

Telefoon: 0649262429 Telefoon: 0649262429

email: [email protected]

Link naar website

Page:
  1. 1
  2. 2